Galerija multimedije:

 

 

 • I kako je Mira na kraju ubedila Slobodana Miloševića da je Tijanić njihov najbolji prijatelj. Konačno, Dragan Jovanović je digao ruke od politike i posvetio se izučavanjem zabranjenih stranica srpske praistorije.

  Dragan Jovanović - Goli život (09.01.2014.)

   

   

  :: Upoznavanje Tijanica i Žorža Stankovića, neotkriveni I dugo sakrivani detalji sa srpskog medijskog neba. Dugogodišnji urednik NINa, Dragan Jovanović, prvi put govori o svom druženju sa Aleksandrom Tijanićem I otkriva ono što je mnogima nepoznanica. Ko je Tijanić, kada je došao sa Kosova u Novi Beograd, upoznao sa Žoržom Stankovićem, sa kojim je organizovao prve koncerte Bjelog Dugmeta. Takodje, Jovanović objašnjava kako je došlo do podele u NINu. Na Slobine ljude (Dragan Jovanović) i Mirine (Tijanić),

     

  VIDOVA AKADEMIJA, 22.06.2013

   

  22.06.2013 Dragan Jovanović je okupio prijatelje Slavišu K. Miljkovića, Gorana Lazarevića, Slobodana Jarčevića, Miloša Grozdanovića, Borisa Lazića i druge goste da medjusobno podele saznanja i razmene mišljenja i iskustva.

     
  Medijima će se obratiti: Dragan Jovanović, urednik NIN-a i pisac

   

   

   

                    Otkrivanje kipa boga Vida

  Povod za press konferenciju je otkrivanje kipa boga Vida – prvog koji je podignut u Srbiji od doba Nemanjića. Kip će biti otkriven 22. juna u podne u Ravništu kod Mokre. Istog dana održaće se i Simpozijum na temu „Stari srpski kalendar – zašto su ga se Srbi odrekli?". Učesnici Simpozijuma su: Dragan Jacanović, direktor Narodnog muzeja u Požarevcu, Dragomir Antonić, etnolog i Svetlana Stević, etnolog. Na konferenciji će biti najavljen i početak rada Vidove akademije, koja će se baviti istraživanjem predhrišćanske srpske materijalne i duhovne kulture.

   

  Utorak, 21. jun 2011. u 10h
   

  SVETOVID,VIDOVO, SRBIJA / СВЕТОВИД, ВИДОВО, СРБИЈА

   

   

  MarisCreativeStudio